Get Adobe Flash player

Hallo en welkom op onze site!!

Hier vindt je wat over onze geschiedenis van onze kapsalon.  

 Samen hebben wij deze kapsalon in December 1995 opgericht, onze kapsalon bestaat nu al 17 jaar. In 1995 was er verder in Nijmegen nog geen Blackhair kapsalon te vinden. Dit was voor ons een goede reden om een allround kapsalon te beginnen. In het begin van onze carriere hadden wij nog personeel, maar nu gaan wij samen met z'n tweeën verder als een sterk duo. Wij hebben ervoor gekozen om de kapsalon te openen in hatert, omdat het een neutrale plek in Nijmegen is. Daarnaast is het makkelijk bereikbaar.

tekst van klanten:
Ik kom regelmatig in de kapsalon en het is altijd een gezellige sfeer. Het is echt een plek waar je je verhaal kwijt kan. Jimmy en Jolanda zijn leuke en vriendelijk mensen en als ik naar de kapper ga, heb ik altijd het gevoel alsof ik heel welkom ben. Ik kan deze kapsalon echt aanraden.
- Yvonne 

Black en White heb ik gekozen tot mijn vaste kapper. Elke keer wanneer ik er kom is er een leuke sfeer, de eigenaren zijn heel aardig en grappig waardoor ik altijd leuke gesprekken heb en erg kan lachen. Maar het belangrijkste is dat ik elke keer de deur uitga met mooi verzorgd en goed gekapt haar.
- Amaka

 

CONG ESI BACKA
oftewel Tot gauw!!

Result:OK